vrijdag 29 augustus 2008

Eten voor een beter seksleven

Steeds meer mensen zijn ontevreden over hun seksleven. Slechte eetgewoonten en een stresserend leven zijn hier de oorzaak van, zeggen onderzoekers.
Gelukkig kun je je seksleven verbeteren door de juiste dingen te eten en slechte voeding te laten.

We sommen de slechte/goede voedindsmiddelen even voor jullie op:
Liever mijden: Verzadigde vetten(in cake en koekjes). Verminderen de bloedtoevoer, wat zeer noodzakelijk is voor de mannelijke prestaties! Gezout eten heeft hetzelfde effect.
Veroorzaken slaperigheid: Wit brood, suiker, aardappelen, niet teveel thee en koffie. Je eet ook best niet té laat 's avonds. Dan zit je niet met een volle maag, zit er niets in de weg! =D
Alcohol (voor al die zatlappen hier: opgelet!): Het helpt je uiteraard in een goede stemming, maar dat is zowat het enige voordeel voor je seksleven. Alcohol is een kalmeringsmiddel, dusja.. Echt kalm gaat het er meestal niet aan toe hé?
Vermijden van een opgeblazen gevoel: Het eten van een activia tijdens 'het gebeuren' is niet zo handig denk ik. Dus probeer tijdens het eten de volgende te vermijden: kool, uien en bonen.
Goede voedingsmiddelen: Trage koolhydraten (volkorenbrood, pasta, ...) geven je een langer uithoudingsvermogen (vette knipoog). Voedsel met veel ijzer (rood vlees, eieren, groene groenten) gaan de vermoeidheid tegen.
Dopamine (knuffelhormoon): Dit hormoon zorgt voor een betere stemming. Je kunt het verhogen door het eten van biefstuk, platte kaas, zalm en magere yoghurt.
Goed voor de bloedsomloop: Producten met omega-3-vetzuren (vette vis), zorgen voor een snellere bloedsomloop en een gevoeligere huid.
Concentratie: Voedsel, rijk aan proteïne, (vis, kip en tofu) verbeteren je concentratie en geven een boost aan je hormonen!
Voor de mannen: Het is belangrijk om voldoende zink te eten (meergranenbrood, oesters en rood vlees). Dit is heel goed voor de mannelijke potentie.
Bron: www.hln.be

Ik zou zeggen, zet jezelf op een dieet (het 'seks'-dieet) voor een beter seksleven!
Test maar uit! (en laat het ons weten)


[Ilse]

1 opmerking:

Anoniem zei

Haha, zalig! :-)