woensdag 26 maart 2008

6 redenen om straks te vrijen.

Om een beetje in de lijn van het vorige postje te blijven geef ik jullie dé 6 redenen - volgens HLN - om ne keer keer goe van bil te gaan!

1. Seks ontspant lichaam en geest. En hoe. Drie keer per week vrijen doet 7.500 calorieën verbruiken. Bovendien maakt het leniger en worden botten en spieren sterker. Ook stijgt het testosteronniveau en dat is heilzaam om botten en spieren sterk te houden. Vooral mannen profiteren hiervan.

2. Bij het vrijen haal je langer en dieper adem. Extra zuurstof doet de organen beter functioneren.

3. Seksen werkt cholesterolverlagend. Waarom nog speciale boter en andere voedingsproducten in huis halen? Door regelmatig te spelen tussen de lakens, daalt de cholesterol licht.

4. Excuses als 'vanavond niet, ik heb hoofdpijn' laat je beter achterwege. Hoofdpijn en artritis verminderen immers door een goeie beurt. De hormonen die vrijkomen bij seksuele opwinding zijn daar verantwoordelijk voor.

5. Teveel stress? Neem je ventje mee naar boven. Vrijen biedt de ultieme ontspanning en werkt als een heuse stresskiller.

6. Tijdens het seksen slaan de hormonen op hol. Het oestrogeenniveau van de vrouw stijgt en dat is goed voor het hart. Bovendien blijft zo het vaginaweefsel soepel. Ook komt een bepaald bindingshormoon vrij en dat helpt om het vrijen aan te wakkeren. Zo wil je het nog meer doen.

MAAR!
Keep it safe! ;-)

3 opmerkingen:

Laura zei

Ah, mensen zo op gedachten brengen! :)

Unknown zei

allé,we zullen er eens aan beginnen,haha :D

Anoniem zei

Ik ben een doe-het-zelver op dat vlak.