woensdag 19 maart 2008

Prison Break

Zondag opnieuw begonnen op Kanaal2 - excuseer! 2BE: Prison Break.
EIN-DE-LIJK!
Het duurde weer veel te lang eer het vervolg van seizoen 2 bij ons op de buis kwam.
Dominic Purcell (Lincoln) noemde het in zowat elk interview het sterkste seizoen van allemaal, zelfs sterker dan 1 en 2 samen. Na het zien van de eerste twee afleveringen geef ik hem nog graag het voordeel van de twijfel: het zal nog wel spannender worden. Of dat hoop ik toch alvast! Waarover hij wel alvast gelijk had was dat seizoen 3 het 'meest dodelijke' seizoen is. In de eerste aflevering stierven er al een stuk of 3 mensen! Het leven kan hard zijn in de gevangenis.

Zeker in Sona, de gevangenis waar Michael Scofield - habba! habba! habba! Wentworth Miller - eind seizoen 2 werd opgesloten. In deze gevangenis in Panama werden de gevangenen (de zwaarste van de zwaarste, waarmee niet naar hun gewicht wordt verwezen) na een opstanding aan hun lot overgelaten door de overheid. Ze wordt nu 'geleidt' door ene Luchero (Robert Wisdom). De hoofdregel? Meningsverschillen moeten worden uitgevochten: geen wapens, 2 mannen en 1 overblijver.

Maar waarom wordt Michael nu net in Sona opgesloten?
Zou het iets te maken hebben met James Whistler (Chris Vance) die moet worden bevrijd? De opdrachtgevers van de bevrijding gaan in ieder geval zo ver dat ze LJ (je weet wel, Lincolns' zoon) en Sarah (weet je ook wel, Michaels' liefje) gijzelen...

Duiken ook op in de gevangenis: T-Bag, Bellick & Mahone. Alle 4 vijanden, maar misschien moeten ze deze keer samenwerken?
Enige nadeel aan deze verhaallijn? Michael loopt dit seizoen niet meer te paraderen in bloot bovenlijf... Dju toch! Het oog wil ook wat hoor!

Prison Break, zondagavond, op 2BE !
(zei ze met een vette knipoog)


[Ine]

1 opmerking:

Anoniem zei

Love you Ine:p
Speciaal voor mij een blogje over Wentworth Miller *blozend*

Sanne