maandag 14 april 2008

Leerlingen dumpen koeienmest in leraarskamer

Leerlingen uit het Sint-Jozef-Klein-Seminarie in Sint-Niklaas hebben gisteren ingebroken in hun school om koemest te dumpen in de leraarskamer en de gangen te besmeuren.

De leerlingen vierden vrijdag hun zogenaamde 'honderd dagen', een traditie voor laatstejaars in het middelbaar. Rond zes uur 's morgens werd de conciërge gewekt door het alarmsignaal en trof hij de troep aan. Een wijkagent die toevallig in de buurt was zag de daders weglopen. Het gaat vermoedelijk om laatstejaars, maar de daders hebben zich niet bekendgemaakt.
Dan viel ons '100-dagen' toch nog goed mee.. =P
[Ilse]

4 opmerkingen:

Anoniem zei

't Ging erover op Stereo Spécial ook.. En iedereen mocht zijn straffe stoten doorsturen. Man! Wa er allemaal boven kwam:
-schoolpoort dichtlassen
-de school te koop stellen
-500 kippen in de leraarskamer
-al de wielen en nummerplaten van de auto's van de lkn halen (de nummerplaten werden wel zorgvuldig op de banden geschreven)
-...

Schitterend!
En dan kloegen ze op de snor over't feit dat we ne kater hadden? Jah joh! *Lol*

Anoniem zei

Bij ons is er naart schijnt in de gangen vant gekakt.. Ik vond het er persoonlijk wel over.. Maar voor de rest ist deftig gebleve.. op de eieren na dan:)

Sanne

Grati2de zei

Wij mochten zelfs geen spuitbussen voor in 't haar meebrengen. Daarenboven werden we verzocht geld in te zamelen voor de Tsunamie-actie. 't Was gene vette ons 100 dagen. Ik was beter thuisgebleven, had er toch niks te zoeken.

Anoniem zei

De volledige 100 dagen-bijbel staat online op de site van Donna:
lees en weest geïnspireerd:

-Las de schoolpoort dicht. Gebruik hiervoor lasmateriaal en kettingen. (Mechelen)
-Zet je school te koop in De Koopjeskrant (Hasselt)
-Ontdoe de wagens van de leerkrachten van hun nummerplaten en wielen en leg deze aan de lerarenkamer. (Brugge)
-Zet je paard in de gang. (Meeuwen)
-Laat 500 kippen los in de leraarskamer en zorg ervoor dat de kippen ook iets nalaten. (Ieper)
-Dring ’s nachts de school binnen en geef er een daverend feestje. Breng Playstation en discobar zelf mee. Maak hier een filmpje van en zet het online of vertoon het tijdens je Laatste 100 Dagen-fuif. (Willebroek)
-Bak een taart met laxeermiddel erin, plaats deze de dag voor de Laatste 100-Dagen in het lerarenlokaal. (Gent)
-Haal alle klinken van de schooldeuren en leg één klink in de brievenbus, zodat de directeur met deze klink de deur moet openmaken. (Beervelde)
-Hang je school vol met posters van naakte mannen en vrouwen. Kleef de hoofden van de leerkrachten erop en vraag hen dan wanneer hun editie van P-Magazine verschijnt. (Scheveningen)
-Neem een paar spuitbussen met stinkend gas mee. Verpak ze als spuitbus met haarkleurmiddel. Vraag aan je medeleerlingen of ze rood of blauw haar willen. Spuit hun hoofd vol met scheetgas. (Antwerpen)